Week 11 tot 15 Ruwbouw (deel 1) is af op naar het volgende.

Het is weer enige tijd geleden maar toch zijn er reeds weer een aantal zaken gebeurd. De eerste Fase van de Ruwbouw is af en is opgeleverd! Nu begint het minder zichtbare, maar daarom niet onbelangrijke werk. Het sanitiar en de electriciteit’s werken gaan van start, sleuven worden geslepen, elektriciteit wordt geplaatst. Dit is slechts de eerste fase want zolang de ramen er nog niet inzitten zal de afwerking nog even op zich laten wachten.

Voor de mensen die de foto’s aandachtig bekijken en/of op kattenberg geweest zijn zullen de zwarte buizen zien liggen hebben. Dit betekend dat de aardgas aansluiting er ook aan komt! Eveneens heeft de gemeente bevestigd dat de riolering er dit jaar nog komt, ook hier zijn we in blijde verwachting!

De komende weken zal de buitenomgeving van kattenberg ook veranderen, de wachtbuizen voor riolering, gas, water, telefonie en elektriciteit zullen ook geplaatst worden. Hierna zullen de grondwerken eveneens van start gaan, daarom vragen we toch ening voorzichtigheid bij het betreden van de kattenberg!

Advertenties