Week 15 tot 21 : We hebben een garagepoort!

Het is weer enige tijd geleden dat we nog eens een paar beelden op de site geplaatst hebben. Dit komt vooral omdat er niet heel veel te melden was.

De voorbije weken zijn er toch weer enkel zaken gebeurd maar het meest opvallende is toch vandaag geïnstalleerd; de garagepoort!

IMG_0164

Het zou toch wel wat weinig zijn mocht dit het enige nieuws zijn dat we te brengen hebben. De voorbije weken zijn er ook een aantal andere zaken gebeurd, de waterafvoerbuizen zijn gelegd, de wachtleidingen voor de nutsvoorzieningen zijn gelegd, de frames rond de dragende deuren en vensters zijn geplaatst. Dit heeft er wel voor gezorgd dat Kattenberg zeer moeilijk toegankelijk is en eveneens zeer vuil! Dit zal helaas zo blijven totdat de gemeente de waterafvoer voorzien heeft, hierna kunnen we eindelijk beginnen aan de afwerking van de oprit. Dit zal voor vele van de ouders een opluchting zijn!

De volgende weken zal de Kattenberg wind dicht gemaakt worden, de aannemer heeft ons verzekerd dat voor eind Januari alle ruiten en deuren erin zullen zitten. De Gasleiding heeft  ons eveneens verzekert om voor eind Januari klaar te zijn , het is enkel nog wachten op de bevestiging van de gemeente om de datum van de oprit vast te leggen. De elektriciteit/sanitiar en verwarming zullen starten zodra het lokaal winddicht is.

Advertenties