Week 29 -30 : Water, Gas, Elektriciteit, Oprit, Binnendeuren, Balken,…

Jaja zoals jullie reeds gezien hebben op de vorige berichten is er weer heel wat gebeurt op Kattenberg. De grootste verandering is toch onze nieuwe oprit, de ouders waren hier zeer gelukkig mee, geen geploeter meer om op Kattenberg te komen.

Maar ook binnen is er heel wat gebeurd, de gas-, water en elektriciteit aansluiting liggen tot in het nieuwe lokaal, alle tegels zijn geplaatst en afgewerkt, de elektriciteit is bijna klaar, de verwarming zit een beetje achter maar na het bouwverlof zou dit opgelost zijn, en de eerste binnendeuren zijn reeds aanwezig. Tevens kunnen we al melden dat op 11 april de keuken geplaatst zal worden, dus dan duurt het niet zo lang meer.

Ook zijn vrijdag de sjorpalen aangekomen, Bert en zijn team hebben geen tijd verloren en de eerste test balken hangen reeds aan het lokaal. Het is de bedoeling dat in het bouwverlof (de eerste week van de paasvakantie) 2 zijden van het lokaal geplaatst zullen worden. Dinsdag 2 April beginnen we eraan, voor diegenen die zin hebben vanaf 10u kan u een balk ophangen!

Maar zoals altijd zonder beelden zegt tekst niet veel daarom:

Advertenties