Aannemers

Aangezien we de scoutsbouw niet zelf kunnen zetten hebben we een aantal externe partners onder de arm genomen. Naargelang de bouwfases vorderen zal de lijst van aannemers groeien.

Architect

ARKS architecten cvba, opgericht in januari 2004, is gegroeid uit en kreeg de referenties mee van  het Architectenkantoor R&K Slabbinck, in diverse segmenten van de bouwsector actief sinds 1975.

 ARKS heeft momenteel 8 interne en diverse externe medewerkers, volgens eigen specialisaties ondergebracht in de ontwerpcel, de uitvoeringcel of de support. Ervaring wordt gekoppeld aan creativiteit en kritisch denken. Know-how wordt voortdurend aangevuld door gerichte vorming en verzameld in een voortdurend groeiende technische bibliotheek. Een strikt georganiseerd ontwerpproces resulteert in een permanente aandacht voor kwaliteit.

Ruwbouw
Deraedt bvba werd opgericht in 1976 door ingenieur Geert Deraedt als bouwbedrijf algemene bouwwerken.
Bij opstart was het bedrijf gelegen in Drongen. De hoofdactiviteit was toen woningbouw. Met de verdere groei van het bedrijf breidt de activiteit uit naar industrie.
 
In 1990 werden de bedrijfsgebouwen van Deraedt bvba in de Raapstraat, Drongen, in gebruik genomen.  In 2000 kwam de jongste zoon, ingenieur Koen Deraedt in het bedrijf werken. De activiteit breidde uit naar betonbouw en appartementsbouw. In 2005 werden de eerste eigen prefabstukken gemaakt. Voor de verdere uitbreiding van de prefabafdeling werden gronden aangekocht in Deinze, Schipdonkstraat 70.
Vanaf april 2006 worden de activiteiten verder gezet door de tweede generatie.
 
In juli 2008 verhuisde Deraedt bvba volledig naar de nieuwe locatie in Deinze. Voor de prefabafdeling worden de plannen volledig ingetekend door onze studiedienst.
  
Grondwerken

Maenhaut Infrastructuurwerken is actief in grondwerken, rioleringswerken, wegeniswerken, afbraakwerk, grondverzet en eigen transport voor zowel externe als interne opdrachten.
 
Met de eigen betoncentrale staat het bedrijf in voor de levering van beton voor zowel eigen als extrene projecten. Op dezelfde site in de Venecolaan heeft Maenhaut een breekwerf en een TOP.
 
Maenhaut Infrastructuurwerken bvba is sinds september 2008 lid van Van de Walle Bouwgroep. Van de Walle Bouwgroep en Maenhaut Infrastructuurwerken werken samen voor de levering van beton, het integreren van de transportactiviteiten en grond- en infrastructuurwerken van de bouwgroep.
Elektriciteit
De jarenlange ervaring en het constante leveren van kwalitatief hoogstaande oplossingen heeft er toe geleid dat op vandaag de firma een diverse en vaste klantenportefeuille heeft, waarvan firma’s als MAYERLINE N.V., ATLAS COPCO N.V., BOCKAERT & THIENPONT N.V., alsook woonmaatschappijen, stadsbesturen, architecten en studieburelen deel uitmaken.

De activiteiten in elektriciteit worden zowel uitgeoefend in privé als industriële toepassingen. Naast de algemene elektriciteit behoren ook diverse gespecialiseerde gebieden zoals beveiliging, databekabeling ( koper en optisch), beheer om technische installaties,  tot de dagelijkse activiteiten.

 

 

Sainitair en verwarming

deloof

 

 Deloof BVBA richt zich vooral tot : openbare Besturen, scholen, rust- en ziekenhuizen, studie- & architectenbureau’s, Commerciële en industriële bouwcomplexen en bouwpromotoren. Het accent ligt op industriële installaties , centrale verwarming, ventilatie airco en sanitair

 

 

Tegels en Vloeren

logo1_largeWat begon als een herberg is vijf generaties later uitgegroeid tot een bloeiende familiale onderneming in bouwmaterialen. In al die jaren heeft Botha (wat staat voor Bockaert & Thienpont Aalter) een gedegen reputatie opgebouwd. Ontelbare huizen in de ruime omgeving van Aalter zijn gebouwd met materialen van Botha

 

 

 

Binnenschrijnwerk (deuren en kasten)

dezutter

 

 

 

 

Buitenschrijnwerk (Ramen)

aluhavan_sponsorLogo

 

 

Keuken

logo

 

 

 

 

Horecamaterialen De Meester NV te Belsele (vlakbij Waasmunster, tussen Lokeren en Sint-Niklaas) is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden.